Rollilupa klubilla rollaus jatkuu.

Hiphei ja mukavaa Elokuuta!

Paljon on tulllut kyselyitä milloin RollFM palaa radiotaajuuksille, mutta tähän emme kerro vastausta vielä. Sen sijaan rollauksen kaipuuseen on tarjolla ensiapua jo 30.8 Elmun baarissa (Helsingissä) Rollilupa klubin merkeissä.

Rollilupa klubit ovat pyörineet Elmun baarissa torstaisin eri teemoilla, ja tällä kertaa on vuorossa garage- ilta. Elmun baarin lauteille nousee Jo Buddy & Down Home King III, sekä Rollin ikiomat tiskijukat, Janne ja Espe.

Näillä iltamilla on tarkoitus levittää RollFM:n ilosanomaa laajemmallekin ihmisten keskuuteen. Nappaa siis kaveri kainaloon, kerro siskon serkun kummin kaimalle ja anopille, ja saavu kanssamme juhlimaan elokuiseen hämärtyvään iltaan.

Klubi alkaa Elmun baarissa (Telakkakatu 8, Helsinki) noin klo 19. Lisätietoa ROllFM:n facebookin kautta.

Tervetuloa!