Rollauskauden päätös Rollilupaklubilla.

Rollfest ry ylpeänä esittää:
RollFM lupahaun loppukiri! Rollilupaklubi viettää viimeistä kierrostaan 7.12.2018 ennen maaliviivalla häämöttävää vakituista FM lupaa! Tämä on siis toistaiseksi viimeinen ja päräyttävin klubi-ilta Elmun Baarissa ja tällä kertaa viikonloppuna!Liput 15e ja Rollfest jäsenille 10e

MOONTONES
on Helsinki – Espoo – Järvenpää -akselilta kotoisin oleva 6-miehinen orkesteri, jonka tyylin tausta on 1940-luvun rhythm’n’bluesissa ja 1950-luvun rock’n’rollissa. Kuten Muddy Waters on todennut: “The Blues Had a Baby and They Named It Rock And Roll”. Moontones -albumit “Yes You Do!” (2012) ja “You Told Me…Lies!” (2017).

image.jpeg

MARY ANN HAWKINS
on viisihenkinen surf rock -yhtye Helsingistä. Inspiroituneena Dick Dalen ja The Venturesin kaltaisista legendoista, Mary Ann Hawkins sekoittelee perinteistä 50- ja 60-luvun surffia nykyaikaisempaan tyyliin. Yhtyeen ensimmäinen EP “Waves Won’t Lie” äänitettiin yhdessä tuottaja Lauri Elorannan kanssa ja julkaistiin syksyllä 2017. Lisää materiaalia on luvassa lähitulevaisuudessa.

image.jpeg

JACK´S BASKET ROOM (tuttu RollFM:ltä, Jack´s Basket Radio)
on kuusi, ajoittain viisi ja toisinaan seitsemän henkinen americana yhtye Helsingistä. Sanotaan että yhtyeen musiikki vie sinut matkalle, joka alkaa helsingistä hämyisestä pubinnurkasta, jatkuu karibian aalloilta Meksikolaiselle haustausmaalle. Bändin soundissa voit kuulla Alt-Countrya, Bluesia, Folkia ja Rock & Rollia. Ensimmäinen pitkäsoitto “Welcome To” näki pävänvalon 2017 ja EP “Vanilla Club” 2018. Seuraava studio aika on jo varattuna.

image.jpeg

RollFM ja Rollfest väki toivottaa teidät tervetulleiksi vuoden päräyttävimpiin “pikkujouluihin”!

– Aina tulee joku joka muuttaa kaiken… RollFM!