LEHDISTÖTIEDOTE

Vapaa julkaistavaksi 15.11.2018

Radion ohjelmistotoimiluvat 2020-2030

Paikallisradiokanava Roll FM on toiminut vuodesta 2015 alkaen määräaikaisilla toimiluvilla seitsemän toimikauden ajan, 2-3kk kerrallaan, joiden välissä on vedetty henkeä ja suunniteltu seuraavaa toimikautta. Vastaanotto kanavalle on ollut suorastaan häkellyttävän positiivista ja kannustavaa. Joskus amatöörimäisen otteen on aina kuitannut hyvä musiikki ja rollaava asenne. Kanavan toiminnassa mukana olevat ihmiset ovat painaneet pitkää päivää omien töiden ja harrastustensa ohessa. Tästä suuret kiitokset kaikille mukana olleille!

Jotain tapahtuu, jotain on jo tapahtunut. Runsaan, kiitossanoja täynnä olevan palautteen ansiosta olemme ymmärtäneet olevamme oikealla tiellä. Uskoimme ja vieläkin uskomme, että laaja musiikkivalikoima on se mitä ihmiset haluavat radiosta kuulla, koska soittolistaradioiden kapea tarjonta ei riitä suurelle osalle ihmisiä. Monet eivät kuuntele radiota lainkaan juuri tämän suppean ja ennalta-arvattavan musiikkitarjonnan vuoksi.

Aina tulee joku joka muuttaa kaiken. Me uskoimme, että se joku olisi tällä kertaa Roll FM.

Analogisen radiotoiminnan ohjelmistotoimilupien haku vuosille 2020-2030 saatiin päätökseen marraskuun 2018 aikana. Myös Roll FM kanavan taustayhtiö RollMedia Oy osallistui hakuprosessiin ja pettymykseksemme joudumme toteamaan että liikenne- ja viestintäministerin lupaamaa sananvapauden edistämistä ja ohjelmistotarjonnan monipuolisuutta ei huomioitu osaltamme toimilupahakemusten jaossa, josta johtuen hakemustamme ei hyväksytty.

Vielä kerran kiitos kaikille Roll FM kanavan toiminnassa mukana olleille, eiköhän tämä ollut tässä.

 

Ari Rajala

Toimitusjohtaja
RollMedia Oy
ari.rajala@rollfm.fi
040 969 3248