This is the end?

Let the good times ROLL!

Roll FM syntyi turhautumisesta kaupallisten radiokanavien musiikilliseen antiin. Halusimme tuoda vaihtoehdon tasapäiselle tusinamusiikille, joka dominoi radioaaltoja näinä päivinä.
Soitimme kaikkea mikä Rollasi, rytmimusiikkia Speedyn ja Sakun sekä Matin ja Tepon välistä. Mainittakoon muun muassa rock, pop, blues, jazz, folk, country, funk, soul, cajun, bluegrass ja indie.
”Joskus me rokattiin, mutta aina Rollattiin”.
Roll FM:n ohjelmisto koostui paitsi huikeasta musiikista, myös useista mielenkiintoisista erikoisohjelmista unohtamatta monipuolisia vieraita. Ohjelmantekijöitä meiltä löytyi joka lähtöön; oli sekä amatöörimäisiä puuhastelijoita, että monissa liemissä keitettyjä alan ammattilaisia.
Ohjelmamme olivat monipuolisia ja tarjosivat kuulijoille omaperäistä, usein hiukan hämmentävääkin kuultavaa niin huumorin, kulttuurin, urheilun, politiikan kuin luonnollisesti musiikin saralta. Myös live-esityksiä kuultiin lähetyksissä.
Kikatusta ja käkätystä pyrimme välttämään, pastan jauhaminen ei myöskään ollut suotavaa kanavallamme. Jos kaipasit teennäistä positiivisuutta ja väsynyttä lässytystä, emme todennäköisesti oleet sinun makuusi.
Täten päätimme perustaa radiokanavan, jolla soitettiin ”maapallon, koko universumin ja kaikkien rinnakkaistodellisuuksien parasta musiikkia”.

Nyt kanavamme vaikenee, mutta voitte edelleen laittaa meille palautetta; risuja ja ruusuja. Kaikki palaute tullaan käymään läpi ja sen pohjalta päätämme, onko kanavan paluu vielä jossain vaiheessa mahdollista.

Kiitos ja anteeks.