Lehdistötiedote 1.2.2019

Vapaa julkaistavaksi 1.2.2019

Roll FM tekee paluun keväällä 2019

Lyhytaikainen radiolupa astuu voimaan 10. huhtikuuta alkaen, josta eteenpäin Roll FM kuuluu pääkaupunkiseudulla FM-taajuudella 102.0MHz ja nettiradiossa kolmen kuukauden ajan.

Pettymys oli valtaisa kun jatkuvien ohjelmistotoimilupien hakuprosessi ei tuottanut meille suotuisaa lopputulosta. Pari kuukautta asiaa mietittyämme, olemme päättäneet palata radioaalloille Suomalaisen Sisun voimin ja tarjota kansalle lisää sirkushuveja, sekä näyttää kaikille epäilijöille kuinka monipuolista radio-ohjelmaa pystymme tuottamaan.

Roll FM kanavan tarjontaan on alusta asti kuulunut upouutta ja ikivanhaa, kotimaista ja ulkomaista musiikkia, tuhansia eri kappaleita, eli todella monipuolisia musiikkivalintoja, jotka yli kolmekymmentä ohjelmantekijää ovat itse valinneet. Lähes 300 artistivierasta on vieraillut kanavalla tähän mennessä ja lisää vierailuja on luvassa. Kanavan yhtenä päämääränä on lisätä Suomalaisen musiikin tietoisuutta ja sivistää kuuntelijoita, samalla avaten uusia portteja musiikin ihmeelliseen maailmaan. Tämä, jos mikä on kulttuurityötä, jota harvat radiokanavat tänä päivänä tekevät. Kaikkea musiikkia mekään emme lupaa soittaa, mutta takuulla enemmän kuin millään muulla kanavalla.

Roll FM on suunnattu musiikin suurkuluttajille, musiikin ystäville, rokkareille, punkkareille, hämyille, hipeille, jupeille, junteille, ihan kaikille ihmisille jota haluavat jotain uutta ja jotain vanhaa.
Roll FM LAATUTAKUU – jos kuuntelet kanavaamme viikon ajan, etkä kuule ainuttakaan mielestäsi hyvää kappaletta, voit laittaa meille kappaletoiveen, jonka toteutamme.

 


Ari Rajala

Toimitusjohtaja
RollMedia Oy
ari.rajala@rollfm.fi
040 969 3248