Pönden aamuhumppa 19.11.19

 •         J. J. Cale: Fate of fool                                                                                                                                                                                                                                                              
 • ·         Fleetwood Mac: Dreams                                                                                                                                                                                                                                
 • ·         Patti Smith: Frederick                                                                                                                                                                                                                                                                       
 • ·         Kari Peitsamon Skootteri: Frederick and Bill                                                                                                                                                                                                                             
 • ·         Jim Pembroke: Do the pigworm                                                                                                                                                                                                                                                    
 • ·         Tuulikki Eloranta, Asteriks: Kansas city                                                                                                                                                                                                                                       
 • ·         Rauli Badding Somerjoki: Mikset nuku sisko pieni                                                                                                                                                                                                                 
 • ·         Matti Johannes Koivu: Odota, odota                                                                                                                                                                                                                                           
 • ·         Iggy Pop: New Values                                                                                                                                                                                                                                                                       
 • ·         Nina Hagen: Smack Jack                                                                                                                                                                                                                                                                   
 • ·         James Brown: Honky Tonk                                                                                                                                                                                                                                                              
 • ·         The Blues Brothers: (I got everythin I need) Almost                                                                                                                                                                                                             
 • ·         Teenage Kicks: Sunglases after dark                                                                                                                                                                                                                                            
 • ·         The Undertones: Jimmy, Jimmy                                                                                                                                                                                                                                                    
 • ·         Cockney Rejects: I’m forever blowing bubbles                                                                                                                                                                                                                        
 • ·         Sham 69: Hersham boys                                                                                                                                                                                                                                                                  
 • ·         Sleepy Sleepers: Big Baba
 • ·         Ian Dury & The Blockheads: Sweet Gene Vincent
 • ·         Gene Vincent: Lotta lovin’                                                                                                                                                     
 • ·         Se: XXX                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
 • ·         Tuomari Nurmio: Lapsikuninkaan käskyt                                                                                                                                                                                                                                   
 • ·         Nääsvillen veljekset: Voi turhuuden turhuus                                                                                                                                                                                                                           
 • ·         Johnny Cash: Oh what a good thing we had                                                                                                                                                                                                                             
 • ·         Glen Campbell: Sing                                                                                                                                                                                                                                                                           
 • ·         Norah Jones, Dolly Parton: Creepin’ in                                                                                                                                                                                                                                       
 • ·         Aija Puurtinen & Brooklynin satu: Ruotsalainen majatalo                                         
 • ·         Eläkeläiset: Aamupalahumppa                                                                                                    
 • ·         J. Karjalainen Yhtyeineen: Violetti puku                                                                        
 • ·         J. Karjalainen: Sinisestä kankaasta
 • ·         Eddie Boyd: Curtain out
 • ·         AK-77: Eksytään metsään