LEHDISTÖTIEDOTE – MUSIIKKIKANAVA ROLL FM JATKAA KULTTUURITYÖTÄÄN

Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2015 alkaen väliaikaisilla radiotoimiluvilla toiminut paikallisradio Roll FM:n syyskausi 2020 käynnistyy 1. syyskuuta jatkuen lokakuun loppupuolelle asti, jolloin taajuudella 102.0MHz voi kuulla ikivanhaa ja upouutta musiikkia; tuttuja artisteja, mutta ei puhki soitettuja kappaleita, sekä tuntemattomia artisteja, joilta kuullaan löytämättömiä helmiä – tulevia klassikoita.

Kuulemme jatkuvasti kyselyjä, että koska Roll FM saa vakituisen radiotoimiluvan? – Pääkaupunkiseudulla taajuuksissa on ‘niukkuutta’, joten joudumme edelleen jatkamaan väliaikaisilla radiotoimiluvilla.

Roll FM kanavan tarjontaan on alusta asti kuulunut upouutta ja ikivanhaa, kotimaista ja ulkomaista musiikkia, tuhansia eri kappaleita, eli todella monipuolisia musiikkivalintoja, jotka yli neljäkymmentä ohjelmantekijää ovat itse valinneet. Lähes 300 artistivierasta on vieraillut kanavalla tähän mennessä ja lisää vierailuja on luvassa.

Kanavan yhtenä päämääränä on lisätä suomalaisen musiikin tietoisuutta ja sivistää itseämme ja kuuntelijoita, samalla avaten uusia portteja musiikin ihmeelliseen maailmaan. Tämä, jos mikä on kulttuurityötä, jota vain harvat radiokanavat tänä päivänä tekevät. Kaikkea musiikkia mekään emme lupaa soittaa, mutta takuulla enemmän kuin millään muulla kanavalla.

Roll FM on suunnattu musiikin suurkuluttajille, musiikin ystäville, rokkareille, punkkareille, hämyille, hipeille, jupeille, junteille, ihan kaikille ihmisille jota haluavat jotain uutta ja jotain vanhaa.

Roll FM LAATUTAKUU – jos kuuntelet kanavaamme viikon ajan, etkä kuule ainuttakaan mielestäsi hyvää kappaletta, voit laittaa meille kappaletoiveen, jonka toteutamme.