LEHDISTÖTIEDOTE – ROLLAUS JATKUU!

Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2015 alkaen väliaikaisilla radiotoimiluvilla toiminut paikallisradio Roll FM tekee vuonna 2021 kolme kahden kuukauden mittaista toimikautta! Vuoden 2021 3. kausi kattaa 1.9.-31.10.2021 välisen ajan, jolloin taajuudella 97.1MHz voi kuulla ikivanhaa ja upouutta musiikkia; tuttuja artisteja, mutta ei puhki soitettuja kappaleita, sekä tuntemattomia artisteja, joilta kuullaan löytämättömiä helmiä – tulevia klassikoita.

Roll FM kanavan tarjontaan on alusta asti kuulunut upouutta ja ikivanhaa, kotimaista ja ulkomaista musiikkia, tuhansia eri kappaleita, eli todella monipuolisia musiikkivalintoja, jotka lähes viisikymmentä ohjelmantekijää ovat itse valinneet. Lähes 350 artistivierasta on vieraillut kanavalla tähän mennessä ja lisää vierailuja on luvassa.

Kanavan yhtenä päämääränä on lisätä suomalaisen musiikin tietoisuutta ja sivistää itseämme ja kuuntelijoita, samalla avaten uusia portteja musiikin ihmeelliseen maailmaan. Tämä, jos mikä on kulttuurityötä, jota vain harvat radiokanavat tänä päivänä tekevät. Kaikkea musiikkia mekään emme lupaa soittaa, mutta takuulla enemmän kuin millään muulla kanavalla.

Roll FM on suunnattu musiikin suurkuluttajille, musiikin ystäville, rokkareille, punkkareille, hämyille, hipeille, jupeille, junteille, ihan kaikille ihmisille jota haluavat jotain uutta ja jotain vanhaa.

Roll FM LAATUTAKUU – jos kuuntelet kanavaamme viikon ajan, etkä kuule ainuttakaan mielestäsi hyvää kappaletta, voit laittaa meille kappaletoiveen, jonka toteutamme.