Helmet-kirjastojen musiikkiaarteet

Helsingin kaupunginkirjasto jatkaa yhteistyötä 8.1. alkaen vapaaehtoisvoimin toimivan Roll FM -radiokanavan kanssa. Tulossa jälleen asiaa musiikista ja musiikin vierestä, uutuuksia Helmet-kirjastojen kokoelmista ja Helmet-kirjastojen musavaraston aarteita sekä luku- ja muita vinkkejä arkipäivään ja juhlaan.

Kirjasto soikoon! -ohjelmassa ovat äänessä joka keskiviikko klo 12.00–13.00 vaihtuvat kirjastolaiset, joiden intohimona on tuoda tarjolle ja kuultavaksi Sinunkin omistamasi kirjastoaineisto – kaikki sekin, jota et edes ehkä ole osannut kaivata.

– Tavoitteena on kertoa kirjaston musiikkipalveluista ja tapahtumista ja samalla tuoda meidän kaikkien yhteisen äänitekokoelman uutuuksia ja harvinaisuuksia kuultavaksi radiossa, kertoo yksi hankkeen ideoijista, informaatikko Jukka Halttunen Arabianrannan kirjastosta.

Nutturat auki, nyt on hiljaisuus kielletty!