Roll FM ja Sleepy Sleepers yhteistyöhön

Kesäkauden erikoisuutena on Roll FM:n ja Sleepy Sleepers-yhtyeen yhteistyö, jonka myötä Roll FM toteuttaa Sleepyradio-teemaviikon 13.-19. kesäkuuta 2022.

Sleepyradion aikana kuullaan runsaasti legendaariseen huumoribändiin liittyvää musiikkia, harvinaisia haastatteluja ja tarinoita bändin ympäriltä Lahden rokkiympyröistä maailman areenoille yltäneeseen Leningrad Cowboys -kauteen saakka. Lisäksi tulevalla kaudella tullaan kuulemaan myös erityisen paljon myös muuta kotimaista rockmusiikkia. Biisikuraattorina toimii muun muassa Mato Valtonen.

Projekti huipentuu livelähetykseen Lahden Moottoripyörämuseon Sleepy Sleepers Towerin avajaisista lauantaina 18.6. Roll FM laajentaa tämän tiimoilta myös kuuluvuusaluettaan pääkaupunkiseudulta Lahden seudulle, minkä lisäksi kanava on tietenkin kuunneltavissa nettiradion kautta.

PULLAKUSKIN PALUU

1980-luvulla radioaaltojen Pullakuskinakin toiminut Mato Valtonen on innoissaan tulevasta.
– Sleepy Sleepers Towerista on tulossa uusi lahtelainen maamerkki. Tämä monumentti saa avajaisiinsa viikon ajaksi oman radiokanavansa ja tätä voi jo pitää merkityksellisenä. Roll FM osoittaa tällä tempauksellaan notkeutensa, minä olen aina ollut rohkean ja ennakkoluulottoman toiminnan kannattaja.

– Tulen usean muunkin nykyisen ja ex-Sleepparin kanssa kertomaan siellä muistojani ja soittelemme mielimusiikkejamme. Kannattaa virittää radiot ja internetit Roll FM -taajuuksille, tästä tulee nimittäin luvattoman hauskaa, Valtonen povaa.

MUSIIKKIA JOKA ROLLAA

Roll FM on musadiggareiden perustama väliaikaisluvilla operoiva kanava, joka tarjoaa laajan kirjon rollaavaa musiikkia ilman soittolistoja. Tämän kertainen toimilupakausi jatkuu 2. heinäkuuta saakka.

Roll FM:n toimittajakaartiin kuuluvat muun muassa musiikkialan monitoimimiehet Uuge Kojola, Joose Berglund, Risto Vuorimies, Tuomas Kirkkopelto ja Mika Kankaanpää. Pääkaupunkiseudun taajuus on 105,8 MHz ja Lahden lähetystaajuus on 99.7MHz (4.6.-2.7.2022).

Sleepy Sleepers Tower on legendaarista lahtelaisbändiä kunnioittava terassi Moottoripyörämuseon Ace Cafe-ravintolan yhteydessä. Towerista lisätietoja tarjoaa Riku Routo (lahti@acecafe.fi +358 400 712 310).