Roll FM kanavan toiminta siirtyy etelään!

Kevättauon aikana on tehty hartiavoimin hommia ja nyt voimme viimein kertoa että lähetykset tulevat jatkossa Länsi-Vantaalta Myyräncolon uusista studiotiloistamme. Käytössämme olevat tilat ja yhteisö mahdollistavat entistä monipuolisemman sisällön tekemisen ja yhteistyökuviot. Samassa rakennuksessa sijaitsevassa Skenesalissa pystytään järjestämään erilaisia tapahtumia, joista ensimmäinen on kauden avajaisklubi 5.5.

Uusi kausi alkaa 1.5. jolloin kuulumme pääkaupunkiseudulla 102.0 MHz ja Haapavedellä 90.6 MHz taajuuksilla. Radiomainonnasta kiinnostuneet tahot, olkaa yhteydessä.
Kanavan musiikillinen sisältö jatkaa samaa hyväksi todettua linjaa ja mukaan on tulossa myös uusia ohjelmia.

Haluamme tässä yhteydessä kiittää Puistokulmaa ja sen henkilökuntaa yhteisistä vuosista!