SYYSKAUSI 2023

Musiikinystävien erikoiskanava Roll FM palaa FM-taajuuksille 4.9. alkaen. Kanava jatkaa soittolistattomalla ohjelmapolitiikalla rokkidiggareille tuttujen ohjelmien ja toimittajien kera.

Määräaikaisilla toimiluvilla operoiva Roll FM on ottanut viime aikoina myös askeleita kohti pysyvämpää toimintaa, sillä heinä-elokuun ajan kanava toimi FM-taajuuksien puuttuessa nettiradiona. Tavoitteena on jatkossakin pitää radiotoiminta käynnissä netissä lakisääteisten FM-taukojen aikana. Kanava on anonut pysyvää toimilupaa, mutta toistaiseksi sellaista ei ole rollilaisille suotu.

Rollausta nyt myös RadioPlayer-sovelluksessa

Roll FM on liittynyt suomalaisen radiotoimialan kattojärjestön RadioMedia ry:n kannatusjäseneksi. Suomessa on 35 yksityistä radioyhtiötä, joista 31 on RadioMedian jäseniä. Liittymisen myötä Roll FM:n nettiradio on myös kuultavissa kanavien yhteisen RadioPlayer-sovelluksen kautta iPhone ja Android-puhelimissa.

”Homma jatkuu uudehkoista Myyräncolon studioista käsin tuttuun tapaan. Lisäksi loppuvuodelle on monenlaista erikoisohjelmaa ja -vierasta luvassa. Syyskuun 12. päivä olemme muun muassa mukana Tavastialla Roll FM:n ystävien kera”, kanavan päätoimittaja Ari Rajala kertoo tulevista suunnitelmista.

Roll FM kuuluu 4.9. alkaen taajuudella 102.0 MHz pääkaupunkiseudulla ja 90.6MHz Haapavedellä sekä koko tunnetussa universumissa nettiradiona joko RadioPlayer-sovelluksella tai osoitteessa rollfm.online.

Lisätietoja: Päätoimittaja Ari Rajala 040 9693248