Rollfest syysterveiset

Hyvät Rollfest ry:n jäsenet. Haluamme kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta, johon on mahtunut monenmoisia ja vauhdikkaita käänteitä ja kerrottakoot että, on ollut sydäntä läikähdyttävän hienoa olla nostamassa Rollfest toimintaa uuteen liitoon koronan jälkeisillä. Tästähän suunta ei voi olla kuin ylöspäin!
Vuoden 2023 viimeinen Rollfest klubi järjestetään lauantaina 9.12. Helsingin Oulunkylässä, Oggelby ravintolassa, ja olet erittäin tervetullut mukaan tapahtumaan. Tapahtumasta lisätietoa löydät Facebook-sivustoltamme ja tapahtumaan on “joulumieleisesti” vapaa pääsy.
Jos haluat myös yhtyeenä mukaan klubeille. Liity mukaan meidän jäsentoimintaan osoitteessa https://www.rollfm.fi/rollfest/ . Kun liityt mukaan jäseneksi, voimme tarjota sinulle jäsenetuja, jolloin pääset ilmaiseksi tapahtumiin, ja jäsenenä olet tervetullut kanssamme myös ideoimaan ja järjestämään uusia keikkoja ja tapahtumia.
Vuosimaksumme on 20 € ja jäseneksi liittyessäsi, muistat tietenkin laittaa meille myös s.postia osoitteeseen rollfestry(at)gmail.com, jotta voimme tavoittaa sinut tiedottaaksemme toiminnastamme.
Rollfest toivoo, että jo olemassaolevat jäsenet, laittaisivat myös s.postia “toimitukselle”, sillä emme ole tavoittaneet aivan kaikkia jaostomme sankareita ja toivomme, että voisimme huomioida jokaisen.
Ensi kesänä luvassa on keikkoja ja konsertteja myös ulkoruokinnassa, ja odotuksena on monipuolisen musiikin täyteinen vuosi progesta-rockabillyyn 2024.
Meille voit myös lähettää vihjeitä hyvästä musiikista ja tapahtumista, sillä Rollfest ry mielellään nostaa tapetille sellaisia tapahtumia, jotka lisäävät yhteisöllisyyttä, toimivat voittoa tavoittelemattomasti, tai ovat takuu varmasti tulevaisuuden legendoja, joita ei pidä missään nimessä sivuuttaa.
Älä siis epäröi ottaa yhteyttä. We can work it out!

Uuden musiikin synnyn ja jo olemassa olevan puolesta
Sannaleena/pj. Rollfest ry