Vuoden 2024 1.kausi

Vuosi 2024 käynnistyy Roll FM radiokanavan osalta loppiaisen jälkeen, eli 9.1. – 29.2. 2024 välisenä aikana kuulumme pääkaupunkiseudulla 97.1Mhz ja Haapavedellä 90.6MHz taajuuksilla

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen musiikkielämyksen, joka kattaa laajan kirjon tyylejä ja vuosikymmeniä, sekä on omistettu musiikin monimuotoisuudelle ja kuuntelijoidensa intohimoille.

Roll FM on kanava, jossa musiikki kohtaa yhteisön. Kanavallamme pääset nauttimaan laadukkaasta musiikista, joka on valittu huolella ja rakkaudella. Oli kyse sitten rockista, popista, bluesista, jazzista, indie-musiikista tai muista tyylilajeista, meiltä löytyy jotain jokaiseen makuun.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan kuuntelijoillemme enemmän kuin pelkkää musiikkia. Roll FM ei ole vain radiokanava – se on kohtaamispaikka musiikin ystäville. Meillä on asiantuntevat juontajat, jotka eivät pelkästään soita musiikkia vaan myös tarjoavat sinulle viihdyttävää sisältöä, juttuja artisteista ja musiikin taustoista sekä ajankohtaisia musiikkivinkkejä.

Ollessasi osa Roll FM yhteisöä, sinä olet tärkeä osa kanavan toiminnassa. Voit lähettää terveisiä, pyytää lempikappaleitasi ja osallistua erilaisiin tapahtumiin. Me haluamme luoda yhteyden kuuntelijoidemme kanssa ja tehdä kokemuksestasi ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen.

Olitpa sitten matkalla töihin, rentoutumassa kotona tai etsimässä inspiraatiota, Roll FM on valintasi. Tule mukaan matkalle musiikin maailmaan, missä jokainen rytmi ja sanoitus on tarkoitettu ilahduttamaan ja inspiroimaan sinua.

Muistutuksena – 9.1. – 29.2. 2024 välisenä aikana taajuus 97.1Mhz ja 90.6MHz, nettiradio rollfm.online tai Radioplayer-sovellus.