ÄÄNESSÄ

 

Arska

Ari  (Arska) Rajala – Pääsäätäjä ja yleishääräilijä. Soittelee musiikkia keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 7-9 ja höpisee välispiikkejä aina, kun muilta kiireiltään ennättää. Vastaa myös useista erikoisohjelmista, joita ovat esimerkiksi erilaiset, epäviralliset ja kummalliset listaohjelmat.

 

14732415_668545579981598_7886349939560351976_n

Espe Haverinen – 22-Pistepirkoistakin tuttua Espe Haverista kuullaan Roll FM:llä keskiviikkoisin klo 11-13 “Primitive”-ohjelmassa.

Lisäksi Espeä kuullaan sännöllisen epäsäännöllisesti muinakin aikoina, milloin hän sattuu studiolle ilmaantumaan.

 

Erkki ‘Eki’ Rauhala – Ohjelmassaan Eki noudattaa tiukkaa ohjelmapoliittista linjaa, joka on se, ettei mitään linjaa saati johtolankaa ole, väsymättömästi ja tinkimättömästi. Tuotteelle ei voi antaa tuoreustakuuta, koska se saattaa sisältää kappaleita joiden parasta ennen päiväys on umpeutunut. Tuotteella ei myöskään ole palautus/vaihto-oikeutta, eli vastuu on täysin kuulijalla. Ekiä kuulette maanantaiaamuisin klo 7 – 9.

Broidi – Broidin jutuista ei aina voi olla täysin varma, mutta ainakin Patti Smithin, Roky Ericksonin, Ramonesin ja Johnny Thundersin kaltaisia artisteja saatetaan kuulla. Mahdollisesti jonkinlaista höpinääkin luvassa kappaleiden välissä. Broidia kuullaan maanantaisin klo 17-20.

 

14604854_662960597206763_1409654698200825078_n

Jukka Hampunen – Lifetime Rocker – Maanantaisin klo 15-17 Roll FM:llä on äänessä Lifetime Rocker ja torstaiaamuisin klo 7-9 Morning Rocker. Jos haluat kuunnella konstailematonta rokkia tai olet bluesin ja garagen ystävä niin ole taajuudella!

 

Jack’s Basket Radio on roots-musiikkiohjelma sanan laajassa merkityksessä. Ohjelmassa nojataan moderniin roots-musiikkiin ja tuoreisiin artisteihin, mutta ohjelman tekijöiden Joosen ja Pasin musiikkimieltymykset takaavat kuulijalle laajan otannan musiikkia usealta vuosikymmeneltä. Jack´s Basket Radion taajuuksilla ääneen pääsevät myös tyyliin sopivat vieraat.

 

12713926_10153958638199044_849407798_nJugs & Ammo – Jo legendaksi muodostunut Juha Rytkösen kuudesti laukeava Country & Western Show tiistaisin  klo 18-20.

 

 

 

SanteriSanteri –  on pienestä pitäen kokenut musiikin vahvasti ja pääsee taas purkamaan intojaan radioaalloille. “Santeri, ei tämä ole normaalia musiikkia.” -nimettömänä pysyvä kuuntelija. Santeria kuulemme tällä kaudella tiistaisin klo 15-17.

 

 

Soul Bucket – Sielu soikoon! Soulin syvimmät syöverit ja ylevimmät ylistykset. El Pokke & Nisse mukana kuvioissa keskiviikkoisin klo 19-21.

 

 

Sulon ja Keppanan musalaari – Hyvää musaa laidasta laitaan siivitettynä kiinnostavilla vierailla, huikeilla tarinoilla ja live-musalla. Bonuksena Keppanan kunto- ja terveyskorneri.

 

 

Timo NikunenTimo Nikunen – Monipuolisuusmies, erikoisalana 60-luku. Skaalaan riittää vanhasta swingistä autotallirokkiin. Olavi Virta ja Ramones maittavat yhtä lailla. Teematunneilla kiinnostavaa soitantaa, tietoa ja tarinaa. Esittelyssä myös harvemmin kuultuja artisteja. Timoa kuullaan torstaisin klo 14-16.

 

Köysistön syyshetki – Köysistön hetket vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Kesän maniasta syksyn kaamokseen, kevään kimpoamisesta talven hiljaisuuteen. Ohjelman aikana soitettu musa on laaja-alaista mutta laadukasta. Suomalaisen lyriikan fanina ja kirjoittajana Arto Kuusisto soitattaa paljon suomalaisia legendoja esim Juha Vainio, Leevi And The Leavings, Hector ja Juice mutta ampuu avaruuteen kaikella uudella ja undergroundilla unohtamatta Queenia, Beatlesia ja Led Zeppeliniä. Kuusisto panostaa vieraisiin ja heidän toiveisiinsa.

 

12642780_10207007059366739_2049672450201677568_nMarkku Kujala – Jos diggaat kunnon rokkenrollia, fiftaria, billyä, psykoa, tms. Laita rolli soittoon tiistaisin klo 16-18. Mukana Rokki -Maken punalangattomassa mielenkiintoisia vieraita laidasta laitaan. Jauhantaa asiasta ja sen vierestä.

 

 

Nina Winter – Nimi on enne ja tässä tapauksessa myös ansa. Ohjelman vetäjä pidättää itselleen oikeuden muutoksiin läpsyttelyn keveyden suhteen. Musiikkivalinnat seuraavat vain ja ainoastaan ohjelman vetäjän mielitekoja ja fiiliksiä. Kevyttä maanantailäpsyttelyä maanantaisin klo 12-14.

 

E Street Punks – Ohjelman musiikkityyli: punk’n’soul’n’rock’n’roll. Sketsit äänitetään yhtä nopeasti kuin kirjoitetaan – jos kirjoitetaan. E Street Punks Radio Show, ääninä Teemu ja Duke. Torstaisin klo 20-21, uusinta sunnuntaisin klo 12-13.

 

 

Peltsu-setä – “Ei ole hyvää musiikkia tai huonoa musiikkia, on vain musiikkia. Jokaiselle tyylille ja artistille löytyy löytyy kuulijakuntansa: vähintään oma äiti, maksimissaan massasuosio. Kuunneltava/esitettävä musiikki rajautuu ohjelman vieraan tai äärimmäisessä hätätilassa Peltsu-sedän mielijohteiden mukaan. Mukana keskustelua artisteista, kappalevalinnoista ja mistä tahansa muustakin mieleen juolahtavasta asiasta. Setämäiseen tyyliin, totta kai!”

 

Häyhä & von Hertzen – Tylsät keskiviikko-iltapäivät saavat kovaa kyytiä, kun uransa aikana mm. huippusuositun meemitilin ansainnut tuottaja-valokuvaaja Jessica ”Häyhä” Häyhä ja Hevi-Hertzeniksikin haukuttu ”muusikko”, tuottaja-juontaja Johanna ”JoJo” von Hertzen lyövät vii… päänsä jälleen yhteen ja hyppäävät tällä kertaa radioaalloille!

Syksyn aikana Tuottajat-kaksikon piinapenkkiin pääsevät niin artistit kuin tapahtumien tekijät. Luvassa ajankohtaista asiaa, kuluneita ja varastettuja vitsejä ja ennen kaikkea lempimusiikkiamme: sitä, joka kuulostaa hyvältä!

(The Seventies) Soundi of the Musa (and the Kasari) -Waldemar Wallenius, Suomalaisen rockjournalismin kantaisä ja grand old man. ”Iso Musta” merkitsi aikanaan monelle musiikin kuluttajalle sitä gurua, jonka mielipiteiden kannustamana peräkylien pojat lähettelivät lehden sivuilta löytyviä, saksilla irti leikattavia ja kuulakärkikynällä rastitettuja tilauskuponkeja kirjekuorissa tamperelaiseen levyjä importeeraavaan levykauppaan nimeltä Epes, jonka lonkeroista myöhemmin sikisi suomalaisen rockin ja popin kannalta merkittävä levy-yhtiö nimeltä Poko Rekords.
Waldemarin katsaus 70- ja 80-luvun tapahtumiin niin musiikkimenon kuin lehdenteonkin näkökulmasta katsoen johdattaa kuulijat ajan tapahtumiin. Harvinaista matskua ja pulinaa mukavalta mieheltä, jolla on paljon hauskaa kerrottavaa kaikille meille möhiksille.

Kirjastonhoitajan sillisalaatti – kuvaa musiikillisesti kirjastotädin suhdetta mainittuun ruokalajiin: salaatti ok, silli ei. Sillisalaattia nautitaan välipaloina siellä täällä, tuolloin tällöin.