ÄÄNESSÄ

Uuge K.

MA – Huomenta hyvää klo 7-10

TI – the Beat klo 20-24

TO – Liittovaltuuston arkistot klo 22-24

LA – Huomenta hyvää klo 8-12

Huomenta hyvää – Vastapaahdettu, vahva  startti uuteen viikkoon / viikonloppuun. Laulun lahjan omaavat tarinan kertojat, kuten hekin, jotka tuntevat instrumenttinsa mahdollisuudet musiikin ilosanomaa välitettäessä.

the Beat – Rytmimusiikin saloihin räätälöity kattaus, jossa luvassa myös runsaasti mielenkiintoisia haastateltavia

Liittovaltuuston Arkistot – Tutkimusmatka kokoelmaan, jota on rakkaudella ja huolella koottu vuosien varrella, sekä vieraita, joilla on jo nyt paikka rock’n rollin historiassa.


Ari ‘Arska’ Rajala

PE – klo 7-9

Kaiken pahan alku ja juuri, pääsäätäjä ja yleishäärääjä. Pelastaa aamusi perjantaisin klo 7-9 ja aina kun muilta kiireiltään ehtii.


Espe Haverinen

MA – Musadiggailua klo 18-20

22-Pistepirkoistakin tuttua Espe Haverisen showssa on joka viikko uusi aihe, joka esiintyy artistin tai kappaleen nimessä.


Erkki ‘Eki’ Rauhala ja Jore Asolasta

MA – Rollaava aamupäivä klo 10-12

Maanantaiaamupäivän ohjelma nojautuu täysin siihen, että Ekin  musiikkimaku on jämähtänyt menneeseen aikaan.
Ohjelmassa ei kuulla uusinta nuorisomusiikkia. Odotettavissa ei  myöskään ole syvääluotaavia analyysejä soitettavan musiikin  ominaisuuksista. Edellisellä kaudella aloittanut apupoika, Jore  Asolasta on saanut ohjelmasta vakiopaikan, ja Joren musiikkimaku on ?.
Toivebiisejä soitetaan mieluusti. Mottona : vähemmän puhetta – enemmän  musiikkia.


Broidi

PE – ohjelma klo 15-18

Broidin jutuista ei aina voi olla täysin varma, mutta ainakin Patti Smithin, Roky Ericksonin, Ramonesin ja Johnny Thundersin kaltaisia artisteja saatetaan kuulla. Mahdollisesti jonkinlaista höpinääkin luvassa kappaleiden välissä.


Jukka Hampunen

PE – Lifetime Rocker klo 12-15

Jos pidät Hurriganesista ja muusta kunnon rokista niin sitä sinulle tarjoilee Lifetime Rocker perjantai iltapäivisin kolmen tunnin annoksina. Never too old to rock and roll!


Risto Vuorimies alias Papá Montero

KE – Cuba Libre klo 9-10

SU – Lattaria klo 19-21

LATTARIA-ohjelma sisältää kaksi tuntia rytmikästä musiikkia laidasta laitaan sunnuntai-illan ratoksi. Papá Monteron legendaarinen CUBA LIBRE on seilannut maailmaa jo yli 30 vuotta. Nyt sitä kuulee RollFM:ssä keskiviikkoaamuisin.


Pönde

TI – Aamuhumppa klo 7-9

SU – Rollabilly Special klo 15-17

Mies Espoosta soittelee maagista musaa maalta ja maan alta.
Painotus vanhoissa (ja tulevissa) klassikkoartisteissa ja rollaavassa juurimusassa, lisämausteena kiinnostus monenmoiseen oudon maukkaaseen sekä mauttoman outoon.


Pasi Nissinen

MA – Jack’s Basket Radio klo 20-22

Roots-musiikkiohjelma sanan laajassa merkityksessä. Ohjelmassa pyritään nojaamaan moderniin roots-musiikkiin ja tuoreisiin artisteihin, mutta Pasin musiikkimieltymykset takaavat kuulijalle laajan otannan artisteja usealta vuosikymmeneltä.


el pokke ja Sir Nisse

KE – Soul Bucket klo 19-21

Tarjolla ämpärillinen ehtaa soulia, etelää jos pohjoistakin. Sielun syvimmät syöverit ja ylevimmät ylistykset päästetään eetteriin höystettynä sinisen bluesin sävyillä sekä muilla juurevilla latino-, zydeco-, ska-, etc. soundeilla. Studiossa teutaroivat tutusti el pokke & Sir Nisse.


Nina Winter

SU – Sunnuntaihiki klo 18-19

Ohjelmassa saattaa soida mikä vain 60-luvulta tähän päivään. Toisinaan keskitytään yhden artistin tuotantoon , välillä soi mitä tekee mieli soittaa. Joskus studiossa saattaa olla myös vieraita.


Pepe F.

MA – Klaffikko klo 12-13

MA – Iltapäiväkahvit klo 13-15

Kaveri, joka keittelee maanantaisin “Iltapäiväkahvit” hämmentäen kuulijoita toisinaan
ties millä  teemoilla ja puhelee väliin sanoilla leikkien, joskus jutellen jopa musiikista.
Heittää ohjelmaa rennolla asenteella. Lisäksi juontaa leffaohjelmaa “Klaffikko”
Rokkimaken kanssa. Lisäksi toimittaa yllättävää vuosikatsausta “O Tempora, O Mores”, jonka
sisällöstä ei ota aina selvää…. ja toisinaan äänessä yöradiossakin.


Peltsu-setä

TI – Satayksi lasissa klo 9-10

KE – Peltsu-setä klo 17-19

PE – Hiihtoa ja tamppausta klo 18-19

PE – Jytätunti klo 19-20

“Ei ole hyvää musiikkia tai huonoa musiikkia, on vain musiikkia”. Turisen radioaalloilla kolmena päivänä viikossa. Tiistaisin tulee suomalaisen musiikin ohjelma “Satayksi lasissa”. Keskiviikkoisin haastattelen artistivieraita. Perjantaisin soi ensin “Hiihtoa ja tamppausta”, jossa kuullaan lähinnä juurimusiikkia ja heti perään jyrisee “Jytätunti”, jossa rouhivat äänekkäät särökitarat. Ohjelmieni tyyli on setämäinen – luonnollisesti.


Stupido

TO – Kahden tunnin sähköisku klo 18-20

Mukana tutut tekijät vuosien varrelta, sekä kourallinen uusia pahaa- aavistamattomia ääniä.


Vesa Karppi ja Janne Kurunsaari

LA -Amerikana kori klo 15-17

Tarjoavat kuulijoille verevää ja raakaa musiikkia monelta vuosikymmeneltä. Amerikana-kori syväluotaa monelta suunnalta Pohjois-Amerikkalaisen musiikkiperinteen värikkäitä maisemia. Ohjelmassa seikkaillaan sujuvasti eri vuosikymmenillä, Atlantilta Tyynellemerelle ja puuvillapelloilta kaupungin sykkeeseen. Upporasvassa friteerattuja säveliä, preerian auringon korventamia soundeja ja rujoja tarinoita.


Kari Souto

Vapaakytkin radiospesiaali

Vapaakytkin-blogin epäsäännöllisissä radiospesiaaleissa käsitellään ajattomia aiheita epämämääräisiin lähetysaikoihin. Ohjelmassa pyörivien levyjen keskiössä on ihminen ja hänen olemuksensa pohjoismaisessa hyvinvointikulttuurissa 1980-luvulta tähän päivään. Tekstit ovat luettavissa osoitteessa www.vapaakytkin.fi .


Antti Klemola

KE – Groovyt Löysällä klo 15-17

LA – Global Soundscapes klo 17-19

Antti Klemola on pakkomielteinen levykeräilijä, jonka kannustaa ihmisiä innostumaan uudesta musiikista, vanhojen suosikkien vaalimista unohtamatta. Musiikki paljastuu suhteeksi sävellajin ja kahden sen tanssiin vangitseman sävelen välillä. Rytmiä.  Ja myös Roll FM:n iltapäivässä musiikki syö kaikki lainalaisuudet: täällä kaikkein kiinteinkin paljastuu rytmiksi, vain ja ainoastaan. Rytmit ovat suhteita sen välillä mitä uskot ja mitä olet ennen uskonut.


Juha Rytkönen

TI – Jugs & Ammo klo 18-20

Jo legendaksi muodostunut Juha Rytkösen kuudesti laukeava Country & Western Show tiistaisin.


Mika Kankaanpää

TO – Popman klo 10-12

 Popman, Poppia & Rokkia, artistivierailuja ja musamaailman kuulumisia.


Pasi Rytkönen

TO – Mainettaan parempi levy klo 20-22

Torstaisin etsitään Mainettaan Parempaa Levyä. Koko levy käydään läpi vieraan kera biisi biisiltä. Luvassa yllättävän hyvää musiikkia rockista rolliin ja aivan liikaa turhaa nippelitietoa. Pasi tekee kaikkensa saadakseen rakennettua mistä tahansa aasinsiltoja Rollareihin.


Sulo ja Keppana

SU – Musalaari klo 10-12

Hyvää musaa laidasta laitaan siivitettynä kiinnostavilla vierailla, huikeilla tarinoilla ja live-musalla. Bonuksena Keppanan kunto- ja terveyskorneri!


Markku Kujala

MA – Klaffikko klo 12-13

Maanantaisin Pepen kanssa ohjelmassa Klaffikko.


Topi Suuronen

TO – Aamushow klo 7-9

Kun Topi oli nuori poika, ensimmäiset radiosta c-kasetille äänittämänsä biisit olivat Elviksen “All shook up” ja Dingon “Autiotalo”. Juurimusiikilla ja popilla pärjää edelleen.


Perttu Siren

TO – Aamushow klo 7-9

Perttu Siren matkailee musiikin maailmoissa ennakkoluulottomasti, kuten lainelautansakin taivaltaa Kalifornian palmujen alta Islannin jäähileeseen. Länsimäen rock-lähiössä aikoinaan seurattiin Slippersin, Cliftersin ja Melrosen jalanjäljissä kitaran kanssa, mutta Pertun polku on sittemmin käynyt oman studion pyörittämisen ja keikkamiksausten lisäksi myös teknon ja hiphopin puolella niin omina julkaisuina kuin keikkoina vaikkapa Lepakon yöbileissä. Seuraavana työlistalla olisi levyllinen Suomenkielisiä kantrikappaleita, vaan aikataulu on kylläkin hieman amorfinen. Hyvä musiikki maistuu olipa kyseessä sitten banjon renkutus Kentuckystä, massiivinen kasarirock tahi japaninkielinen reggae. Oranssin Auringon Alla -ohjelma vie kuulijan tutkimusmatkalle toisinaan yhden genren sisälle ja toisinaan taas täysin arvaamattomiin suuntiin. Neliöpäisyys narikkaan ja seikkailupipo päähän – nyt sataa hyviä biisejä!


Kimmo Pyy

KE – Rakkauden rapakunto klo 7-9

Laulujen kirjoittamista suomeksi rakastava Kimmo luotsaa Rakkauden rapakuntoa aina keskiviikkoaamuisin. Ohjelma keskittyy pääosin kotimaiseen musiikkiin, mutta silti olematta asian suhteen mitenkään ehdoton. Luvassa myös hienoja live-vieraita ja roppa kaupalla lämmintä ja positiivista meininkiä. Muistakaa rakastaa toisianne!


Lilli Lepistö

Nettitonttu

Somepäällikkö, nettitonttu ja hovikuvaaja. Kanavan kiintiöblondi. Tavataan useammin kameran kanssa kuin mikrofonin takaa.


DEE JII PUNKKI

SU Vadelmanviljelijän jalanjäljillä klo 12-15

Eklektinen radio-ohjelma, jossa kuullaan oikeiden ihmisten oikeilla soittimilla soittamaa kitaravetoista rokkia ja poppia ja joskus muutakin mukavaa. Tällä kaudella kuulemme aina(kin) Hoodoo Gurusta; Iggy Popia ja Killed by Deathin musiikkia ja tietenkin tasatunnein Hawkwindia.


Jekku ry

PE Marginaalin ulkopuolinen show klo 10-12

Musaa marginaalista ja sen ulkopuolelta! Perjantaisin trippaillaan undergroundista, kun Jekku ry soittaa kaksi tuntia kaikkien aikojen seksikkäintä ja rajuinta jytää. Ohjelman teema muuttuu viikoittain vaihtuvan DJ:n mukaan ja levylaukkuihin pakkaantuu lättyjä suomi-indiestä psykedeliaan. Punk, Indie, Stoner, Doom – Play loud bitches!

Jekku ry on Tuusulalainen kulttuuritapahtumia tuottava yhdistys, jonka tavoitteena on haastaa kansalaisten kulttuurikäsityksiä ja elävöittää lähiseutujen livemusatarjontaa.


Jykä

SU – Rollabilly Special klo 15-17

SU – Sekametelisoppa 17-18

Jykä tarjoilee kovan paketillisen sekä koti- että  ulkomaista rockabillyä,neobillyä,psychobillyä, rootsia ja countryä, pääpaino kuitenkin billyssä.  Ajoittain myös vierailevia muusikoita sekä muita alan vaikuttajia. Lisäksi Sekametelisopassa hämmennetään yhteen kaikki musiikki mikä ei Rollabillyyn sovi, keitossa muhivat eri genret ja mitä milloinkin tulee ei voi etukäteen tietää.


Timo Nikunen

TO – Poppimestari suosittelee klo 15-17

SU – Jatsiliiteri klo 12-14

Timo Nikunen kaivaa esiin makupaloja populaarimusiikin vuosikertakellareista. Luvassa rehtiä, hiomatonta rockia, tunteikasta iskelmää, sielukasta mustaa musiikkia, joskus psykedeliaakin. Nostalgiaan nojaavia Poppimestarin suosituksia torstaisin ja aina sopivan tilaisuuden tullen Timo svengailee myös Jatsiliiterin merkeissä.


Urban & Turban

PE – klo 20-21

Rock’n roll, r&b, rockabilly, surf etc. Asiaa ja asian vierestä.


Eetu Laine

MA – Levylaukkumies klo 15-17

Suomikantrin ja rockabillyn ilosanomaa levittävä levylaukkumies tuo yli genrerajojen harvinaisuuksia ja klassikoita piristämään maanantai-iltapäivääsi.


DJ Kalevi Ensio

LA – klo 19-21

Vinyylidiggari DJ Kalevi Ension ohjelmassa kuullaan pääasiassa vanhempaa elektronista musiikkia, synapoppia ja diskoa. Äänilevyjen rapsetta, tanssimusiikin hypnoottista huumaa ja housunlahkeita liikuttavia rytmejä.


Vesa Hytönen

LA – Prognoosi hakusessa klo 21-24

Olen ehkä ihan pikkasen al… musaholisti. Oireisiin kuuluu, että ilman musaa päivä on ylensä pilalla.
Monenlainen hyvä musa käy, kotimainen ja ulkomainen. Progea unohtamatta. Joidenkin soittolistarallatusten pakkokuuntelusta seuraa yleensä kitkeryyttä, jupinaa ja kiroilua.
Herättää pahimmillaan aggressiivisia ajatuksia. Nykyisin kalastan musahelmiä ympäri maailmaa. Joskus olen jotain jopa muka löytänyt. Etsintä jatkuu aina vaan.


Antti Muinonen

PE – Reunasärö klo 9-10

Kliinistä overdriven kautta distorsioniin kaikuja kaihtamatta.
Sähkökitaran palvontaa valtavaa intohimoa epätoivoisesti peitellen.


AJ Turtiainen

SU – Happotesti klo 21-23

Hippimusaa, happorockia, huurupoppia ja avaruudellisia tunnelmia, sekä tarinoita ikuisesta kesästä, mutta myös hämärän rajamailta. Psykedeelisen musiikin erikoisohjelma Happotesti päättää viikon kuin valo tunnelin päässä. AJ Turtiainen on wannabe-hippi, muusikko ja musadiggari, joka jaksaa aina innostua uudesta musiikista, varsinkin, jos se on vanhaa.


Teemu

TO – Teemun ohjelma klo 17-18

” Miten sä niinku koet? ” Artistihaastattelu ja aiheeseen soveltuvat levyt. Lokakuussa uusintoja ja Marraskuussa uusia jaksoja.


Christian Casagrande

KE – Essential Rock klo 21-23

TI – Maria ja Christian: Aikuisviihdettä iltapäivään klo 13-15

Essentia Rock -Kaksi tuntia kasarirokkia ja fiiliksen mukaan vanhempaa ja vähän uudempaakin. Nimen mukaan oleellisella mennään!

Maria & Christian – Aikuisviihdettä iltapäivään. Hyvät biisit, huonot jutut. Ihan niin kuin keikoillakin. Pari tuntia aikuismusiikkia tiistaisin klo. 13.00-15.00.


Janna Pehkonen

MA – Hämärän Asteet klo 17-18

Hämärän asteet-ohjelmassa kuullaan enimmäkseen vanhaa musiikkia, mutta saattaa joskus joku uudempikin kipale silloin tällöin esiin pilkahtaa. Tempo ja tahti vaihtelevat, mutta hämärän asteilla liikutaan. Ilmakehä sirottaa valoa, vaikka aurinkoa ei näy!