ÄÄNESSÄ

Arska

Ari  (Arska) Rajala – Pääsäätäjä ja yleishääräilijä. Soittelee musiikkia keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 7-9 ja höpisee välispiikkejä aina, kun muilta kiireiltään ennättää. Vastaa myös useista erikoisohjelmista, joita ovat esimerkiksi erilaiset, epäviralliset ja kummalliset listaohjelmat.

 

14732415_668545579981598_7886349939560351976_n

Espe Haverinen – 22-Pistepirkoistakin tuttua Espe Haverista kuullaan Roll FM:llä tiistaisin klo 11-13 “People are Strange”-ohjelmassa sekä perjantaisin klo 17-18 “Koverit kylässä”-ohjelmassa.

Lisäksi Espeä kuullaan sännöllisen epäsäännöllisesti muinakin aikoina, milloin hän sattuu studiolle ilmaantumaan.

 

Erkki ‘Eki’ Rauhala – Ohjelmassaan Eki noudattaa tiukkaa ohjelmapoliittista linjaa, joka on se, ettei mitään linjaa saati johtolankaa ole, väsymättömästi ja tinkimättömästi. Tuotteelle ei voi antaa tuoreustakuuta, koska se saattaa sisältää kappaleita joiden parasta ennen päiväys on umpeutunut. Tuotteella ei myöskään ole palautus/vaihto-oikeutta, eli vastuu on täysin kuulijalla. Ekiä kuulette maanantaiaamuisin klo 7 – 9.

Broidi – Broidin jutuista ei aina voi olla täysin varma, mutta ainakin Patti Smithin, Roky Ericksonin, Ramonesin ja Johnny Thundersin kaltaisia artisteja saatetaan kuulla. Mahdollisesti jonkinlaista höpinääkin luvassa kappaleiden välissä. Broidia kuullaan maanantaisin klo 17-20.

 

14604854_662960597206763_1409654698200825078_n

Jukka Hampunen – Lifetime Rocker – Maanantaisin klo 15-17 Roll FM:llä on äänessä Lifetime Rocker ja torstaiaamuisin klo 7-9 Morning Rocker. Jos haluat kuunnella konstailematonta rokkia tai olet bluesin ja garagen ystävä niin ole taajuudella!

 

Vuoromies – Vuorimiehen Ripa, Risto tai Papá Montero siitä asti, kun aloitti 1987 Radio Cityssä Cuba Libre ohjelman, jota jatkaa vieläkin pienehköillä asemilla… Alunperin valokuvaaja, mutta myös muusikko, toimittaja, kirjailija ynnä muuta. Tämän ohjelman motto = RollFM maailman kartalle. “Ennenkuulumatonta!” kesäkuun ajan lauantai-iltoina suorana klo 19-21.

Pönde – mies Espoosta soittelee maagista musaa maalta ja maan alta.
Painotus vanhoissa (ja tulevissa) klassikkoartisteissa ja rollaavassa juurimusassa, lisämausteena kiinnostus monenmoiseen oudon maukkaaseen sekä mauttoman outoon. Biisien väliin Pönde tapaa kylvää helposti biohajoavaa jutunjuurta, joskus jopa asiantynkää. Tavattavissa vaihtelevasti, tarkkaile säätä ja ohjelmakalenteria.

Jack’s Basket Radio on roots-musiikkiohjelma sanan laajassa merkityksessä. Ohjelmassa nojataan moderniin roots-musiikkiin ja tuoreisiin artisteihin, mutta ohjelman tekijöiden Joosen ja Pasin musiikkimieltymykset takaavat kuulijalle laajan otannan musiikkia usealta vuosikymmeneltä. Jack´s Basket Radion taajuuksilla ääneen pääsevät myös tyyliin sopivat vieraat; maanantaisin klo 20-22.

 

Jugs & Ammo – Jo legendaksi muodostunut Juha Rytkösen kuudesti laukeava Country & Western Show tiistaisin  klo 18-20.

 

 

Pasi Rytkönen – Torstaisin klo 20-22 etsitään Mainettaan Parempaa Levyä. Koko levy käydään läpi vieraan kera biisi biisiltä. Luvassa yllättävän hyvää musiikkia rockista rolliin ja aivan liikaa turhaa nippelitietoa. Pasi tekee kaikkensa saadakseen rakennettua mistä tahansa aasinsiltoja Rollareihin.

 

SanteriSanteri –  on pienestä pitäen kokenut musiikin vahvasti ja pääsee taas purkamaan intojaan radioaalloille. “Santeri, ei tämä ole normaalia musiikkia.” -nimettömänä pysyvä kuuntelija. Santeria kuulemme tällä kaudella keskiviikkoisin klo 15-17.

 

 

Soul Bucket – Sielu soikoon! Soulin syvimmät syöverit ja ylevimmät ylistykset. El Pokke, Vesa & Nisse mukana kuvioissa keskiviikkoisin klo 19-21.

 

 

Sulon ja Keppanan musalaari – Hyvää musaa laidasta laitaan siivitettynä kiinnostavilla vierailla, huikeilla tarinoilla ja live-musalla. Bonuksena Keppanan kunto- ja terveyskorneri; tiistaisin klo 20-22.

 

 

Timo NikunenTimo Nikunen – Monipuolisuusmies, erikoisalana 60-luku. Skaalaan riittää vanhasta swingistä autotallirokkiin. Olavi Virta ja Ramones maittavat yhtä lailla. Teematunneilla kiinnostavaa soitantaa, tietoa ja tarinaa. Esittelyssä myös harvemmin kuultuja artisteja. Timoa kuullaan torstaisin klo 14-16.

 

Köysistön keväthetki – Köysistön hetket vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Kesän maniasta syksyn kaamokseen, kevään kimpoamisesta talven hiljaisuuteen. Ohjelman aikana soitettu musa on laaja-alaista mutta laadukasta. Suomalaisen lyriikan fanina ja kirjoittajana Arto Kuusisto soitattaa paljon suomalaisia legendoja esim Juha Vainio, Leevi And The Leavings, Hector ja Juice mutta ampuu avaruuteen kaikella uudella ja undergroundilla unohtamatta Queenia, Beatlesia ja Led Zeppeliniä. Kuusisto panostaa vieraisiin ja heidän toiveisiinsa.

 

12642780_10207007059366739_2049672450201677568_nMarkku Kujala – Jos diggaat kunnon rokkenrollia, fiftaria, billyä, psykoa, tms.

 

 

 

Nina Winter – Nimi on enne ja tässä tapauksessa myös ansa. Ohjelman vetäjä pidättää itselleen oikeuden muutoksiin läpsyttelyn keveyden suhteen. Musiikkivalinnat seuraavat vain ja ainoastaan ohjelman vetäjän mielitekoja ja fiiliksiä. Sunnuntaihiki klo 18-19.

 

Peltsu-setä – “Ei ole hyvää musiikkia tai huonoa musiikkia, on vain musiikkia. Jokaiselle tyylille ja artistille löytyy löytyy kuulijakuntansa: vähintään oma äiti, maksimissaan massasuosio. Kuunneltava/esitettävä musiikki rajautuu ohjelman vieraan tai äärimmäisessä hätätilassa Peltsu-sedän mielijohteiden mukaan. Mukana keskustelua artisteista, kappalevalinnoista ja mistä tahansa muustakin mieleen juolahtavasta asiasta. Setämäiseen tyyliin, totta kai!”

Urban ja Turban – Tunnin pläjäys tarttuvaa tavaraa 50- luvulta
60-luvun alkuun. Rock`n Roll, R&B, Doo-Wop, Surf etc. Perjantaisin klo 20-21.

 

Pertti “Pepe” Forssten – Joskus nuorempana saanut jonkun rokotuksen grammarinneulasta ja sen huomaa… – höpöttelee miten sattuu ja mitä sattuu.

Viihdyttää ja kiihdyttää kuuntelijoita omintakeisella tyylillään “Iltapäiväkahvit” nimisen ohjelman puitteissa,joka pamahtaa eetteriin maanantaisin klo 13-15.

 

Iltapäiväkerho – Torstaisin klo 16-18 iltapäiväkerhossa Eve ja Tomppa soittavat biisejä, joita muistelet lämmöllä ja joista osan voisit jo unohtaa. Lähes joka lähetyksessä mukana myös interaktiivinen musavisa vaihtuvalla teemalla