ÄÄNESSÄ

Uuge K.

MA – Aamua by Uuge K. klo 7-10

TI – in the Beat of the Night klo 20-24

TO – Liittovaltuuston arkistot klo 20-24

LA – Aamua by Uuge K. klo 8-12

Aamua – runsaasti energiaa sisältävä informatiivinen startti päivään, sekä relaa olotilaa heräämövaiheeseen.

in the Beat of the Nigh – variaatioita rytmimusiikin mahdollisuuksista, vieraita meiltä & muualta-.

Liittovaltuuston Arkistot – merkittävät tekijät, tutut ja tuntemattomat, aarrekammiossa paikkansa lunastaneet.


Ari ‘Arska’ Rajala

PE – klo 7-9

Kaiken pahan alku ja juuri, pääsäätäjä ja yleishäärääjä. Pelastaa aamusi perjantaisin klo 7-9 ja aina kun muilta kiireiltään ehtii.


Espe Haverinen

MA – Musadiggailua klo 18-20

Musadiggailua- ohjelmassa soitetaan joka viikko vaihtuvasta maasta tulevaa musiikkia. Espe lupaa kevään mittaan viedä kuuntelijat maailmanympärysmatkalle!

22-Pistepirkoistakin tuttua Espe Haverisen showssa on joka viikko uusi aihe, joka esiintyy artistin tai kappaleen nimessä.


Erkki ‘Eki’ Rauhala ja Jore Asolasta

MA – Rollaava aamupäivä klo 10-12

Maanantaiaamupäivän ohjelma nojautuu täysin siihen, että Ekin  musiikkimaku on jämähtänyt menneeseen aikaan.
Ohjelmassa ei kuulla uusinta nuorisomusiikkia. Odotettavissa ei  myöskään ole syvääluotaavia analyysejä soitettavan musiikin  ominaisuuksista. Edellisellä kaudella aloittanut apupoika, Jore  Asolasta on saanut ohjelmasta vakiopaikan, ja Joren musiikkimaku on ?.
Toivebiisejä soitetaan mieluusti. Mottona : vähemmän puhetta – enemmän  musiikkia.


Broidi

PE – ohjelma klo 15-18

Broidin jutuista ei aina voi olla täysin varma, mutta ainakin Patti Smithin, Roky Ericksonin, Ramonesin ja Johnny Thundersin kaltaisia artisteja saatetaan kuulla. Mahdollisesti jonkinlaista höpinääkin luvassa kappaleiden välissä.


Jukka Hampunen

PE – Lifetime Rocker klo 12-15

Jos pidät Hurriganesista ja muusta kunnon rokista niin sitä sinulle tarjoilee Lifetime Rocker perjantai iltapäivisin kolmen tunnin annoksina. Never too old to rock and roll!


Risto Vuorimies alias Papá Montero

TI – Cuba Libre klo 15-16

TO – Sitä sun Tätä klo 11-13

Risto Vuorimiehen SITÄ SUN TÄTÄ ohjelma torstaisin klo 11-13 tarjoaa musiikin maailmasta sitä ja tätä ja vähän tuotakin, rajoituksetta. Ja jos haluat kuunnella kuubalaisen musiikin erikoisohjelman Cuba Libren, niin avaa kanava tiistaisin klo 15-16. Ohjelman toimittaa Papá Montero.


Pönde

TI – Kotiinpaluu, jotenkin klo 16-18

SU – Rollabilly Special klo 15-17

Mies kaukaa Espoosta soittelee maagista musaa maalta ja maan alta. Painotus vanhoissa (ja tulevissa) klassikkoartisteissa sekä rollaavassa juurimusassa, outouksia unohtamatta. Ohjelma “Kotiinpaluu, jotenkin” tarjoaa turvamusiikkia paluuliikenteeseen koko rollikaistan leveydeltä, “Rollabilly Special” puolestaan elvyttävää jälkihoitoa etenkin viikonloppuna väsähtäneille rokuleille. Jälkimmäisessä Pönde häärii Jykän aisaparina (aina kun jaksaa).


Pasi Nissinen

MA – Jack’s Basket Radio klo 20-22

Roots-musiikkiohjelma sanan laajassa merkityksessä. Ohjelmassa pyritään nojaamaan moderniin roots-musiikkiin ja tuoreisiin artisteihin, mutta Pasin musiikkimieltymykset takaavat kuulijalle laajan otannan artisteja usealta vuosikymmeneltä.


el pokke ja Sir Nisse

KE – Soul Bucket klo 19-21

Tarjolla ämpärillinen ehtaa soulia, etelää jos pohjoistakin. Sielun syvimmät syöverit ja ylevimmät ylistykset päästetään eetteriin höystettynä sinisen bluesin sävyillä sekä muilla juurevilla latino-, zydeco-, ska-, etc. soundeilla. Studiossa teutaroivat tutusti el pokke & Sir Nisse.


Nina Winter

SU – Sunnuntaihiki klo 18-19

Ohjelmassa saattaa soida mikä vain 60-luvulta tähän päivään. Toisinaan keskitytään yhden artistin tuotantoon , välillä soi mitä tekee mieli soittaa. Joskus studiossa saattaa olla myös vieraita.


Pepe F.

MA – Klaffikko klo 12-13

MA – Iltapäiväkahvit klo 13-15

Kaveri, joka keittelee maanantaisin “Iltapäiväkahvit” hämmentäen kuulijoita toisinaan
ties millä  teemoilla ja puhelee väliin sanoilla leikkien, joskus jutellen jopa musiikista.
Heittää ohjelmaa rennolla asenteella. Lisäksi juontaa leffaohjelmaa “Klaffikko”
Rokkimaken kanssa. Lisäksi toimittaa yllättävää vuosikatsausta “O Tempora, O Mores”, jonka
sisällöstä ei ota aina selvää…. ja toisinaan äänessä yöradiossakin.


Peltsu-setä

KE – Peltsu-setä klo 17-19

PE – Parasta ennen klo 18 – 20

Keskiviikkoisin haastattelen artistivieraita. Ohjelman musiikki määräytyy vieraan mieltymysten mukaan. Perjantaisin ilmoille pölähtää “Parasta ennen” ohjelma. Siinä soitan musiikkia, jonka päiväys ei ole mennyt vanhaksi, vaan joka on edelleen kuulemisen arvoista. Ohjelmieni tyyli on setämäinen. ​


Stupido

TO – Stupido Market Radio klo 18-20

Mukana tutut tekijät vuosien varrelta, sekä kourallinen uusia pahaa- aavistamattomia ääniä.


Vesa Karppi ja Janne Kurunsaari

LA -Amerikana kori klo 15-17

Tarjoavat kuulijoille verevää ja raakaa musiikkia monelta vuosikymmeneltä. Amerikana-kori syväluotaa monelta suunnalta Pohjois-Amerikkalaisen musiikkiperinteen värikkäitä maisemia. Ohjelmassa seikkaillaan sujuvasti eri vuosikymmenillä, Atlantilta Tyynellemerelle ja puuvillapelloilta kaupungin sykkeeseen. Upporasvassa friteerattuja säveliä, preerian auringon korventamia soundeja ja rujoja tarinoita.


Kari Souto

Vapaakytkin radiospesiaali

Vapaakytkin-blogin epäsäännöllisissä radiospesiaaleissa käsitellään ajattomia aiheita epämämääräisiin lähetysaikoihin. Ohjelmassa pyörivien levyjen keskiössä on ihminen ja hänen olemuksensa pohjoismaisessa hyvinvointikulttuurissa 1980-luvulta tähän päivään. Tekstit ovat luettavissa osoitteessa www.vapaakytkin.fi .


Antti Klemola

KE – Groovyt Löysällä klo 15-17

LA – Global Soundscapes klo 17-19

Antti Klemola on pakkomielteinen levykeräilijä, jonka kannustaa ihmisiä innostumaan uudesta musiikista, vanhojen suosikkien vaalimista unohtamatta. Musiikki paljastuu suhteeksi sävellajin ja kahden sen tanssiin vangitseman sävelen välillä. Rytmiä.  Ja myös Roll FM:n iltapäivässä musiikki syö kaikki lainalaisuudet: täällä kaikkein kiinteinkin paljastuu rytmiksi, vain ja ainoastaan. Rytmit ovat suhteita sen välillä mitä uskot ja mitä olet ennen uskonut.


Juha Rytkönen

TI – Jugs & Ammo klo 18-20

Jo legendaksi muodostunut Juha Rytkösen kuudesti laukeava Country & Western Show tiistaisin.


Mika Kankaanpää

TO – Popman klo 16-18

 Popman, Poppia & Rokkia, artistivierailuja ja musamaailman kuulumisia.


Pasi Rytkönen

SU – Mainettaan parempi levy- uusinnat klo 21-23

Sunnuntaisin klo 21-23 etsitään Mainettaan Parempaa Levyä. Koko levy käydään biisi kerrallaan läpi vaihtuvien vieraiden kera. Luvassa yllättävän hyvää musiikkia rockista rolliin ja taatusti aivan liikaa turhaa nippelitietoa. Pasi tekee kaikkensa saadakseen rakennettua mistä tahansa aasinsiltoja Rollareihin.
Kevätkausi 2020 mennään aiempien vuosien uusinnoilla, mutta väliäkö tuolla. Mainettaan parempia nää levyt vieläkin on. Käy Fb-sivun listalta toivomassa, minkä ohjelman haluat kuulla:
https://www.facebook.com/MainettaanParempiLevy/photos/p.945935815843161/945935815843161/?type=1&theater


Sulo ja Keppana

SU – Musalodju klo 10-12

Hyvää musaa laidasta laitaan siivitettynä kiinnostavilla vierailla, huikeilla tarinoilla ja live-musalla. Bonuksena Keppanan kunto- ja terveyskorneri!


Markku Kujala

MA – Klaffikko klo 12-13

Maanantaisin Pepen kanssa ohjelmassa Klaffikko.


Topi Suuronen

Kun Topi oli nuori poika, ensimmäiset radiosta c-kasetille äänittämänsä biisit olivat Elviksen “All shook up” ja Dingon “Autiotalo”. Juurimusiikilla ja popilla pärjää edelleen.


Perttu Siren

Perttu Siren matkailee musiikin maailmoissa ennakkoluulottomasti, kuten lainelautansakin taivaltaa Kalifornian palmujen alta Islannin jäähileeseen. Länsimäen rock-lähiössä aikoinaan seurattiin Slippersin, Cliftersin ja Melrosen jalanjäljissä kitaran kanssa, mutta Pertun polku on sittemmin käynyt oman studion pyörittämisen ja keikkamiksausten lisäksi myös teknon ja hiphopin puolella niin omina julkaisuina kuin keikkoina vaikkapa Lepakon yöbileissä. Seuraavana työlistalla olisi levyllinen Suomenkielisiä kantrikappaleita, vaan aikataulu on kylläkin hieman amorfinen. Hyvä musiikki maistuu olipa kyseessä sitten banjon renkutus Kentuckystä, massiivinen kasarirock tahi japaninkielinen reggae. Oranssin Auringon Alla -ohjelma vie kuulijan tutkimusmatkalle toisinaan yhden genren sisälle ja toisinaan taas täysin arvaamattomiin suuntiin. Neliöpäisyys narikkaan ja seikkailupipo päähän – nyt sataa hyviä biisejä!


Kimmo Pyy

TO – Rakkauden rapakunto klo 7-9

Laulujen kirjoittamista suomeksi rakastava Kimmo luotsaa Rakkauden rapakuntoa aina keskiviikkoaamuisin. Ohjelma keskittyy pääosin kotimaiseen musiikkiin, mutta silti olematta asian suhteen mitenkään ehdoton. Luvassa myös hienoja live-vieraita ja roppa kaupalla lämmintä ja positiivista meininkiä. Muistakaa rakastaa toisianne!


Lilli Lepistö

Nettitonttu

Somepäällikkö, nettitonttu ja hovikuvaaja. Kanavan kiintiöblondi. Tavataan useammin kameran kanssa kuin mikrofonin takaa.


DEE JII PUNKKI

LA Vadelmanviljelijän jalanjäljillä klo 12-15

Eklektinen radio-ohjelma, jossa kuullaan oikeiden ihmisten oikeilla soittimilla soittamaa kitaravetoista rokkia ja poppia ja joskus muutakin mukavaa. Tällä kaudella kuulemme aina(kin) Hoodoo Gurusta; Iggy Popia ja Killed by Deathin musiikkia ja tietenkin tasatunnein Hawkwindia.


Jekku ry

PE Marginaalin ulkopuolinen show klo 10-12

Musaa marginaalista ja sen ulkopuolelta! Perjantaisin trippaillaan undergroundista, kun Jekku ry soittaa kaksi tuntia kaikkien aikojen seksikkäintä ja rajuinta jytää. Ohjelman teema muuttuu viikoittain vaihtuvan DJ:n mukaan ja levylaukkuihin pakkaantuu lättyjä suomi-indiestä psykedeliaan. Punk, Indie, Stoner, Doom – Play loud bitches!

Jekku ry on Tuusulalainen kulttuuritapahtumia tuottava yhdistys, jonka tavoitteena on haastaa kansalaisten kulttuurikäsityksiä ja elävöittää lähiseutujen livemusatarjontaa.


Jykä

SU – Rollabilly Special klo 15-17

SU – Sekametelisoppa 17-18

Jykä tarjoilee kovan paketillisen sekä koti- että  ulkomaista rockabillyä,neobillyä,psychobillyä, rootsia ja countryä, pääpaino kuitenkin billyssä.  Ajoittain myös vierailevia muusikoita sekä muita alan vaikuttajia. Lisäksi Sekametelisopassa hämmennetään yhteen kaikki musiikki mikä ei Rollabillyyn sovi, keitossa muhivat eri genret ja mitä milloinkin tulee ei voi etukäteen tietää.


Timo Nikunen

TO – Poppimestari suosittelee klo 15-17

SU – Jatsiliiteri klo 12-14

Timo Nikunen kaivaa esiin makupaloja populaarimusiikin vuosikertakellareista. Luvassa rehtiä, hiomatonta rockia, tunteikasta iskelmää, sielukasta mustaa musiikkia, joskus psykedeliaakin. Nostalgiaan nojaavia Poppimestarin suosituksia torstaisin ja aina sopivan tilaisuuden tullen Timo svengailee myös Jatsiliiterin merkeissä.


Urban & Turban

PE – klo 20-21

Rock’n roll, r&b, rockabilly, surf etc. Asiaa ja asian vierestä.


Eetu Laine

MA – Levylaukkumies klo 15-17

KE – Eetun Rollabilly klo 13-15

Suomikantrin ja rockabillyn ilosanomaa levittävä levylaukkumies tuo yli genrerajojen harvinaisuuksia ja klassikoita piristämään maanantai-iltapäivääsi.


DJ Kalevi Ensio

LA – klo 19-21

Vinyylidiggari DJ Kalevi Ension ohjelmassa kuullaan pääasiassa vanhempaa elektronista musiikkia, synapoppia ja diskoa. Äänilevyjen rapsetta, tanssimusiikin hypnoottista huumaa ja housunlahkeita liikuttavia rytmejä.


Vesa Hytönen

LA – Prognoosi hakusessa klo 21-24

Olen ehkä ihan pikkasen al… musaholisti. Oireisiin kuuluu, että ilman musaa päivä on ylensä pilalla.
Monenlainen hyvä musa käy, kotimainen ja ulkomainen. Progea unohtamatta. Joidenkin soittolistarallatusten pakkokuuntelusta seuraa yleensä kitkeryyttä, jupinaa ja kiroilua.
Herättää pahimmillaan aggressiivisia ajatuksia. Nykyisin kalastan musahelmiä ympäri maailmaa. Joskus olen jotain jopa muka löytänyt. Etsintä jatkuu aina vaan.


Antti Muinonen

PE – Reunasärö klo 9-10

Kliinistä overdriven kautta distorsioniin kaikuja kaihtamatta.
Sähkökitaran palvontaa valtavaa intohimoa epätoivoisesti peitellen.


AJ Turtiainen

SU – Happotesti klo 19-21

KE – Jytä- ässät klo 11-13

Hippimusaa, happorockia, huurupoppia ja avaruudellisia tunnelmia, sekä tarinoita ikuisesta kesästä, mutta myös hämärän rajamailta. Psykedeelisen musiikin erikoisohjelma Happotesti päättää viikon kuin valo tunnelin päässä. AJ Turtiainen on wannabe-hippi, muusikko ja musadiggari, joka jaksaa aina innostua uudesta musiikista, varsinkin, jos se on vanhaa.


Christian Casagrande

KE – Essential Rock klo 21-23

TI – Maria ja Christian: Aikuisviihdettä iltapäivään klo 13-15

Essential Rock – Kaksi tuntia kasarirokkia ja fiiliksen mukaan vanhempaa ja vähän uudempaakin. Nimen mukaan oleellisella mennään!


Janna Pehkonen

MA – Hämärän Asteet klo 17-18

Hämärän asteet-ohjelmassa kuullaan enimmäkseen vanhaa musiikkia, mutta saattaa joskus joku uudempikin kipale silloin tällöin esiin pilkahtaa. Tempo ja tahti vaihtelevat, mutta hämärän asteilla liikutaan. Ilmakehä sirottaa valoa, vaikka aurinkoa ei näy!


DJ Pukis

TI – Down and Out klo 12-13

Kaikkien 80-luvun entisten ammattikoululaisten keskiolut huuruinen toiveohjelma. Aitoa roskenrollia   laidasta laitaan ja välillä vähän muutakin.   Studiossa höpäjää DJPukis ja apparina välillä häärii el pokke.


Anna Moriwaki

KE – Flower Shower klo 9-10

Annos kukkaissuihkua yli genrerajojen. Musiikkia kulkijoille, pakomatkalle
Kontulasta San Fransiscoon. Rauhan ja rakkauden asialla Anna Moriwaki.


Maria ja Christian

TI – Aikuisviihdettä iltapäivään klo 13-15

Hyvät biisit, huonot jutut. Ihan niin kuin keikoillakin. Pari tuntia aikuismusiikkia tiistaisin klo. 13.00-15.00.


Arto Kuusisto

SU – Köysistössä klo 14-15

Köysistössä virittyy esoteeristen tieteiden linko mutta taolaisittain palautamme itsemme maan pinnalle luonnontieteiden keinoin muistaen sen mikä on oleellista tässä ja nyt: oli se sitten krapulainen kirjailija, hukassa oleva kvanttifyysikko, tai maaninen ultrajuoksija. Väkevän tunnelman alla on pehmyt ja humoristinen hyve, joka hieroo lipoomat löysäksi ja purkaa turhat ödeemat virtaamaan kuin keväinen puro. Köysistössä pyristelevä vieras valitsee haluamansa musiikit teeman mukaiseksi ja vastaa asiantuntevuudellaan Arto Kuusiston ikuisesti uteliaisiin ja tutkiviin kysymyksiin. Tervetuloa Köysistöön.


Otto

MA – Roll Call klo 22-23

Roll Call on rennon musiikin ohjelma, jossa saattaa soida mitä vaan aina tanssimusiikista jazziin. Maanantain pelastaja.


Ace Mark

KE – Jytä- ässät klo 11-13

Ace Mark on kitaristi, vokalisti ja rock’n’roll-entusiasti, joka paitsi toteuttaa omaa taiteellista visiotaan rakastamansa musiikin saralla, myös tietää aiheesta kaiken tietämisen arvoisen. Suloisen äänensä lisäksi hänellä on myös kasvot, jotka sopivat täydellisesti radioon.

Länsi-Vantaan Mr. Rock’N’Roll juontaa Jytä-ässiä keskiviikkoisin kello 11-13 yhdessä AJ Turtiaisen kanssa.


Markku “Crazy Man” Jalonen

MA – klo 21-22

Olen toiminut neljännesvuosisadan eri laivoilla risteilyisäntänä eli viihdyttäjänä, muusikkona laulajana sekä oppaana. Uraan mahtuu 40 maata työn merkeissä M/S Kristina Regina-laivalla ja satamia on kertynyt 216. Vapaa-aikanakaanen ole malttanut pysyä paikallani, ja kaikenkaikkiaan on käytyjä maita hieman yli 70.  Olen myös ns. auktorisoitu Helsinki-opas sekä luennoitsija aiheena Helsinki.

Ohjelmalla ei ole varsinaista nimeä, sillä käsittelen laulajia, Bluesia, Little Richardia, maailman parhaita naislaulajia, countryä sekä lopussa etnistä musiikkia.